Μπάνσκο

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 09:14 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Διήμερη εκδρομή | 19 -20 Ιανουαρίου

1η μέρα

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08.00. διέλευση συνόρων Προμαχώνα στάση για λίγη ώρα στο κατάστημα με τα αφορολόγητα είδη. Κάνοντας μία στάση μίας περίπου ώρας στο Πετρίτσι αναχωρούμε για το Μπάνσκο. Διασχίζοντας μία θαυμάσια διαδρομή άφιξη νωρίς το μεσημέρι στο χωριό Μπάνσκο, το οποίο είναι κτισμένο στους πρόποδες του βουνού Πίριν και που τα τελευταία χρόνια λόγω του χιονοδρομικού κέντρου αναπτύχθηκε τουριστικά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στη διάθεση του καθενός. Μπορούμε να χαρούμε τους χώρους ξεκούρασης του ξενοδοχείου, το γυμναστήριο τη Σάουνα την πισίνα να κάνουμε μασάζ. Επίσης μια βόλτα στα δρομάκια του Μπάνσκο να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το χιονισμένο βουνό ή ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας. Βραδινό φαγητό. Προαιρετική διασκέδαση σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα με μουσική. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν σκί, οι υπόλοιποι μπορούν να επισκεφθούν την εκκλησία της Αγίας Τριάδος πολύ παλιά εκκλησία στο κέντρο του χωριού και να περπατήσουν στα δρομάκια του παλιού χωριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και αργά το μεσημέρι αναχώρηση για την επιστροφή μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 60,00 Ευρώ το άτομο σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο 4* επιλεγμένο από το γραφείο μας.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 20.00 Ευρώ

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.
  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και 1 γεύμα καθημερινά.
  • Τις παροχές στο ξενοδοχείο όπως πισίνα, γυμναστήριο κ.λ.π.
  • Ασφάλεια αστικής-επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Επισκέψεις στα μουσεία, τα φαγητά και τα ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αρχηγός έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς να παραλείψει τίποτα από αυτό προς όφελος των εκδρομέων, ανάλογα με τις συνθήκες.

Στο τρίκλινο δωμάτιο το τρίτο κρεβάτι είναι πρόσθετη κλίνη.

Το γραφείο έχει δικαίωμα ματαίωσης της εκδρομής 5 μέρες πριν την αναχώρηση αν υπάρξει πρόβλημα είτε από συμμετοχή (μικρός αριθμός ατόμων), είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα, βάση του Προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ’ εφαρμογής της Οδηγίας 90/314/Ε.Ο.Κ.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.

Η συμμετοχή είναι έγκυρη με 30% προκαταβολή.

Σε περίπτωση ακύρωσης έξι (6) μέρες πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφονται χρήματα.

velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καρπενήσι - Παναγία Προυσιώτισσα