Ναυλώσεις πούλμαν

 

Σήμερα, το Γραφείο μας διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους λεωφορείων σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Η δύναμή μας ανέρχεται στα επτά (7) τελευταίας τεχνολογίας λεωφορεία.

Η συνεχής ανάπτυξη της τεχνολογίας στο χώρο των οχημάτων μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία) και οι ολοένα και πιο απαιτητικοί κανόνες ασφαλείας που ορίζονται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μας οδήγησαν να επιλέξουμε λεωφορεία που πληρούν τους πιο αυστηρούς κανόνες ασφάλειας και διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Η υπευθυνότητα που μας χαρακτηρίζει, εκτός από την επιλογή των καλύτερων λεωφορείων της αγοράς, αποδεικνύεται και από την επαγγελματική ευσυνειδησία των οδηγών μας. Οι οδηγοί μας είναι έμπειροι και με επαγγελματική προϋπηρεσία άνω των δεκαπέντε (15) ετών. Παράλληλα, προχωρούμε σε διαρκή εκπαίδευσή τους ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στο χώρο.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Νέα Έφεσσο Πιερίας, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για λεπτομερή έλεγχο και συντήρηση των οχημάτων μας, κάθε φορά, μετά από ένα ταξίδι.

Ο εξοπλισμός των εγκαταστάσεών μας και τα ίδια τα κτίρια έχουν περάσει από έλεγχο αρμοδίων υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), αποσπώντας επαίνους και βραβεία.

 

2 SETRA VIP 415 HD, 53 Θέσεων (51+2+1)

 

 


1 MERCENDES TRAVEGO, 50 Θέσεων (49+1+1)

 

 

1 SETRA 315 HDH, 52 Θέσεων (50+2+1)

 

1 SETRA 315 HD, 51 Θέσεων (49+2+1)

 

1 SETRA 317 HDH, 60 Θέσεων (59+1+1)

 

1 MERCENDES SPRINTER, 20 Θέσεων (19+1+1)